Glazen kasjes

Een unieke ervaring

Onze fijne kasjes kunnen gereserveerd worden van oktober tot en met begin maart. Handig om te weten: buiten deze periode zijn de kasjes NIET beschikbaar. Dan genieten we als vanzelfsprekend van het heerlijke BRASS.-terras.

Ontbijten in de kasjes

Je dag écht goed beginnen doe je met een gezellig en lekker ontbijt in één van onze kasjes. Midden in de natuur, en van alle gemakken voorzien. En ons team zorgt natuurlijk dat het je aan niets ontbreekt.

Lunchen in de kasjes

Lekker lang en uitgebreid lunchen. Het zou zomaar één van onze hobby’s kunnen zijn. En in zo’n bijzonder kasje wordt het simpelweg nog een beetje leuker. En gezelliger. En lekkerder ook, ja! Ervaar het zelf, en boek zo’n kasje voor een waanzinnige BRASS.-lunch.

Diner in de kasjes

In de herfst- en wintermaanden schuif je niet alleen binnen aan voor het BRASS.-diner. Ook de kasjes op ons terras kunnen jouw private dining area zijn. Van alle gemakken voorzien, en helemaal privé met jouw gezelschap. Een unieke ervaring!

Kaasfondue in de kasjes

Wat is er nou leuker dan in de winter ongegeneerd genieten van een uitgebreide kaasfondue? Ongegeneerd genieten van een uitgebreide kaasfondue in je eigen kasje op het BRASS.-terras natuurlijk! Wij regelen alles, jij hoeft alleen maar aan te schuiven. Makkelijk, he?

Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Team BRASS.
Reageert meestal binnen een uur
Team BRASS.
Hee hallo!
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat