Groepen en partijen

Kom het vieren bij BRASS.

Groepen

Ook voor grote(re) groepen is BRASS. dé place to be. Van een mooie High Tea met fijne mensen op ons schitterende terras tot aan de perfecte babyshower op een zonnige zondagmorgen: ons team regelt het met liefdevoor je. Meer weten over de onbegrensde mogelijkheden voor events bij BRASS.? Neem gewoon even contact met ons op via het contactformulier.

Aanvraag doen

Babyshower

Omdat mama’s altijd in het zonnetje gezet mogen worden. Ook als ze het nog moeten worden! Samen met fijne mensen om je heen genieten van de zwangerschap, en vieren dat die kleine er nu écht aan komt. Bij BRASS. maken weer graag samen met jou een zorgeloos gezellig feestje van.

Bekijk de mogelijkheden

Babyshower ontbijt

Het ultieme zondagochtend feestje voor de aanstaande mama. Om alvast te wennen aan het vroege opstaan! ;-) Samen met vriendinnen vieren dat de Grote Dag eraan komt, terwijl je door onze crew volledig in de watten wordt gelegd.

Bekijk het menu

Babyshower lunch

Heerlijk lang en uitgebreid lunchen. Nu kan het nog! ;-) Bij BRASS. staat ons team klaar om voor jou en je gezelschap een onvergetelijk gezellige lunch te verzorgen. In overleg is praktisch alles mogelijk.

Bekijk het menu

Babyshower High Tea

Een BRASS. High Tea is natuurlijk altijd een goed idee. En helemaal om te vieren dat je een kersverse mama gaat zijn! Laat je in de watten leggen door onze crew, en geniet samen met vriendinnen en familie van die laatste zwangerschapsloodjes.

Bekijk het menu

Aanvraag doen

Meer weten over de talloze mogelijkheden voor ook jouw event bij BRASS.? Vul onderstaand contactformulier in, en we komen snel bij je terug.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Try again soon.
Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Team BRASS.
Reageert meestal binnen een uur
Team BRASS.
Hee hallo!
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat