All Day Menu

Het BRASS. menu wordt door onze chef met regelmaat aangepast. Zodat we kunnen werken met producten die passen bij het seizoen, en vaste gasten continu verrast kunnen worden met nieuwe smaken en verrassende favorieten. Maar natuurlijk is er op de BRASS. kaart ook altijd ruimte voor de bekende klassiekers. Die zijn dat tenslotte met een reden.

Bekijk het menu

3 Gangen menu

Bij BRASS. Nijmegen draait alles om de kunst van het combineren van smaken en het creëren van onvergetelijke eetervaringen. Ons driegangenmenu is een perfecte weerspiegeling van deze filosofie.

Elk gerecht in ons driegangenmenu is een ode aan de culinaire kunsten en bedoeld om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bekijk het menu

Wijnkaart

Zoals je wellicht al had begrepen houden we bij BRASS. van lekker eten. En ja, daar hoort zo nu en dan ook gewoon een mooie fles wijn bij. Met de grootst mogelijke zorg hebben we een prachtige selectie van fijne wijnen voor je samengesteld. Per fles en per glas. En vraag onze crew gerust om een suggestie, dat vinden ze alleen maar leuk.

Feestdagen

Hoewel we bij BRASS. graag iedere dag een feestje vieren, pakken we op de officiele feestdagen graag nóg een beetje extra uit. Met een uitgebreid ontbijt, een prachtige brunch of een waanzinnig diner. Hou onze socials in de gaten om te weten wat we voor je in petto hebben rondom Kerst, Pasen, Moerderdag en al die andere heerlijke Hollandse feestdagen.

Bekijk de Fusionbox Deluxe Bekijk het Feestdagen Ontbijt

Glazen kasjes

Natuurlijk genieten we in de zomer met volle teugen (en glazen!) van dat waanzinnige BRASS.-terras. Maar ook in de herfst- en wintermaanden is ons buiten dé plek om te ontspannen. Onze volledig verwarmde kasjes zijn heerlijk privé en voorzien van muziek. Je schuift er aan voor ontbijt, lunch, diner en natuurlijk de legendarische BRASS. kaasfondue.

Meer informatie
Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Team BRASS.
Reageert meestal binnen een uur
Team BRASS.
Hee hallo!
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat