Over ons

Nijmeegse gastvrijheid

Van het gezonde ontbijt tot die allerlaatste cocktail in de kleine uurtjes. En alle momenten van gezelligheid daartussenin. BRASS. legt je graag all day in de gastvrije watten. In een inspirerende (en prachtige!) omgeving, en altijd met een ouderwetse gastvrije glimlach.

Midden in een fonkelnieuwe woonwijk, en toch omringd door natuur. aan het water. tussen het riet. en met een waanzinnig terras. dat is brass. Nijmegens nieuwste aanwinst, die begin oktober 2020 haardeuren opende voor het publiek.

Bij BRASS. ben je altijd welkom om gezellig binnen te wandelen. Echter, even reserveren is wel zo handig. En makkelijk.

No-nonsense gezelligheid, shared dining, een prachtige ambiance en simpelweg pure kwaliteit. da’s in een notendop waar brass. voor staat. van het gezonde ontbijt tot een classy cocktail in de kleine uurtjes: we leggen je graag all day in de gastvrij watten.

Volg ons op Instagram

Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
Team BRASS.
Reageert meestal binnen een uur
Team BRASS.
Hee hallo!
Hoe kunnen we je helpen?
Start Whatsapp Chat